Nederlands talige gidsen in Budapest

Beste Lezer,

Als je op zoek bent naar een gids voor een stadswandeling of een rondleiding op de fiets of een thuiskok die je in Budapest rondleidt of die je gaat uitnodigen om iets echt lokaals te eten heb je die gevonden!

Ik ben geboren en getogen in Budapest altijd hier gewoond. Na de middelbare school ben ik als au air naar Nederland gegaan en heb in een jaar de taal geleerd. Nadat ik terug ben gekomen begon ik met mijn carrière als gids en heb veel voor OAD Reizen, SRC cultuurvakanties, Beter uit Reizen en voor veel andere reisorganisaties gewerkt.
Sinds mijn dochter geboren was ben ik gestopt met zo ver te reizen en ging ik liever op stap met individuele en insentief groepen.

Ik heb 8 jaar bij een  wervingskantoor als hoofdrecruiter gewerkt die Hongaarse vakkrachten in Nederland plaatst maar gidsen ben ik nooit mee gestopt.

Nu doe ik veel programma’s en acties gecombineerd met goeie doel sinds de pandemie onder andere kook workshops en stadswandelingen.

Als je met een echte Budapester de stad wil zien te voet of op de fiets of wil iets koken wat je in een restaurant niet op de menu ziet staat, iets wat we op familiebezoek eten, stuur een mail naar

nora@helpforfun.com

Schrijf een e-mail en ik maak een aangepaste programma waaronder je de stad kan verkennen  of lekker kan koken of alleen bij mij aan tafel zitten of allebei 😉

Groetjes uit Boedapest,

Nora Bérczes